En de puzzel was compleet

20170930_091858

Fietsen met de Rabobank voor Scouting

Op zaterdag 1 juli a.s. organiseert de Rabobank voor het eerst een sponsorfietstocht waarbij leden geld kunnen inzamelen voor hun vereniging. Een leuke fietstocht van 15, 30 of 60 kilometer waarmee u de clubkas van onze scoutingvereniging sponsort.

Deelname aan de fietstocht is gratis. Vanaf 11.30 tot 12.00 uur kunt u zich melden bij Tennisvereniging Ad Astra in Gouda met als startnummer voor onze vereniging nummer 73. Hier geeft u aan welke route uw voorkeur heeft en krijgt u de verdere instructies waaronder de stempelkaart.
Fietsers voor de 60 kilometer route mogen zich al eerder aanmelden namelijk tussen 10.00 en 11.00 uur.

Bij de stempelposten laat u deze kaart afstempelen. Iedere stempelkaart die voor 16.00 uur op zaterdag 1 juli a.s. compleet afgestempeld wordt ingeleverd krijgt de clubkas een bijdrage. Voor de tocht van 15 kilometer een bedrag van € 5,=, voor de tocht van 30 kilometer een bedrag van € 10,= en voor de tocht van 60 kilometer een bedrag van € 20,=.

Wij hopen dat u met het gezin, kennissen of vrienden op de fiets wilt stappen voor een gezellige dag en daarbij een extra bijdrage voor onze scoutingvereniging.

Gezinskamp 2017

Beste Scouts

Veel eerder dan voorgaande jaren hebben wij al inschrijvingen gekregen voor het GEZINSKAMP 2017
Het gezelligste scoutingweekend met het hele gezin!

Op 15-16-17 September is het weer zover, tijd voor het gezinskamp van Scouting Reeuwijk.
Ouders, gezinsleden of helpers van Scouting Reeuwijk zijn hierbij welkom. Het is een weekend waarin bijna alles voor u wordt verzorgt. Het weekend staat vol met leuke activiteiten; op zaterdagavond staat er een geheel zelfgemaakte maaltijd voor u klaar en tijdens uw nachtelijke dropping is er indien gewenst een oppas voor uw kinderen.

Zin om mee te gaan?

• Wees er snel bij want we zitten al bijna vol!!
  • Wij verzoeken u om de borg zo spoedig mogelijk aan ons over te maken. Hierdoor staat uw reservering vast en weten wij als organisatie exact wie er mee gaan.

Kosten?

• € 20,00 per persoon. Wij streven ernaar om hiermee de kosten te dekken voor het gehele weekend.
  • Indien gewenst kunt u voor € 12,50 een tent huren.

Interesse/Informatie?

Opgeven:

Betalen:

• Op rekeningnummer NL92RABO0143390201 onder vermelding van uw naam, adres en of u een tent wilt huren.
  • Contant geld met opgave strook inleveren op één van de volgende adressen:
    • Ria Nobel – van Beresteijnstraat 17 – Reeuwijk-Brug
    • Patty van der Werf – Zijdeweg 47 – Reeuwijk-Dorp

Na aanmelding ontvangt u ongeveer 2 weken voor het gezinskamp een officiële uitnodiging met daarbij informatie over het thema, de locatie etc.

Namen (bij de kinderen graag de leeftijd vermelden):

Adres:

Mailadres :

Aantal personen: ……………………… x € 20,00 = €Wij komen met een caravan/tent/vouwwagen*. Wij willen wel/geen* tent huren (€ 12,50).

*A.U.B. doorstrepen wat niet van toepassing is

Facebook Nieuws!

Vanavond hebben de junior gidsen een beauty avond gehad! Alle meiden gaan straks helemaal relaxed de vakantie in! Fijne vakantie allemaal!🤗 ... Bekijk meerVerbergen

Bekijk op Facebook

Scouting Reeuwijk heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.

Vanavond zijn de welpen wezen bowlen om afscheid te nemen van de oudste welpen! Veel plezier bij de junior verkenners!
... Bekijk meerVerbergen

Bekijk op Facebook

De senior gidsen zijn vandaag als afscheid uitje voor de meiden die overvliegen wezen skaten ⛸🎉 ... Bekijk meerVerbergen

Jacqueline Vd Berg, Marlies Vergeer en 22 anderen vind ik leuk