Fietsen met de Rabobank voor Scouting

Op zaterdag 1 juli a.s. organiseert de Rabobank voor het eerst een sponsorfietstocht waarbij leden geld kunnen inzamelen voor hun vereniging. Een leuke fietstocht van 15, 30 of 60 kilometer waarmee u de clubkas van onze scoutingvereniging sponsort.

Deelname aan de fietstocht is gratis. Vanaf 11.30 tot 12.00 uur kunt u zich melden bij Tennisvereniging Ad Astra in Gouda met als startnummer voor onze vereniging nummer 73. Hier geeft u aan welke route uw voorkeur heeft en krijgt u de verdere instructies waaronder de stempelkaart.
Fietsers voor de 60 kilometer route mogen zich al eerder aanmelden namelijk tussen 10.00 en 11.00 uur.

Bij de stempelposten laat u deze kaart afstempelen. Iedere stempelkaart die voor 16.00 uur op zaterdag 1 juli a.s. compleet afgestempeld wordt ingeleverd krijgt de clubkas een bijdrage. Voor de tocht van 15 kilometer een bedrag van € 5,=, voor de tocht van 30 kilometer een bedrag van € 10,= en voor de tocht van 60 kilometer een bedrag van € 20,=.

Wij hopen dat u met het gezin, kennissen of vrienden op de fiets wilt stappen voor een gezellige dag en daarbij een extra bijdrage voor onze scoutingvereniging.

Gezinskamp 2017

Beste Scouts

Veel eerder dan voorgaande jaren hebben wij al inschrijvingen gekregen voor het GEZINSKAMP 2017
Het gezelligste scoutingweekend met het hele gezin!

Op 15-16-17 September is het weer zover, tijd voor het gezinskamp van Scouting Reeuwijk.
Ouders, gezinsleden of helpers van Scouting Reeuwijk zijn hierbij welkom. Het is een weekend waarin bijna alles voor u wordt verzorgt. Het weekend staat vol met leuke activiteiten; op zaterdagavond staat er een geheel zelfgemaakte maaltijd voor u klaar en tijdens uw nachtelijke dropping is er indien gewenst een oppas voor uw kinderen.

Zin om mee te gaan?

• Wees er snel bij want we zitten al bijna vol!!
  • Wij verzoeken u om de borg zo spoedig mogelijk aan ons over te maken. Hierdoor staat uw reservering vast en weten wij als organisatie exact wie er mee gaan.

Kosten?

• € 20,00 per persoon. Wij streven ernaar om hiermee de kosten te dekken voor het gehele weekend.
  • Indien gewenst kunt u voor € 12,50 een tent huren.

Interesse/Informatie?

Opgeven:

Betalen:

• Op rekeningnummer NL92RABO0143390201 onder vermelding van uw naam, adres en of u een tent wilt huren.
  • Contant geld met opgave strook inleveren op één van de volgende adressen:
    • Ria Nobel – van Beresteijnstraat 17 – Reeuwijk-Brug
    • Patty van der Werf – Zijdeweg 47 – Reeuwijk-Dorp

Na aanmelding ontvangt u ongeveer 2 weken voor het gezinskamp een officiële uitnodiging met daarbij informatie over het thema, de locatie etc.

Namen (bij de kinderen graag de leeftijd vermelden):

Adres:

Mailadres :

Aantal personen: ……………………… x € 20,00 = €Wij komen met een caravan/tent/vouwwagen*. Wij willen wel/geen* tent huren (€ 12,50).

*A.U.B. doorstrepen wat niet van toepassing is

Zonnepanelen op ‘de Opkomst’

dsc07901-medium

Door sponsoring van het Dividendfonds van de Rabobank heeft scouting Reeuwijk zonnepanelen kunnen plaatsen op ‘de Opkomst’.

In 2 dagen tijd hebben wij samen met de leverancier de 40 panelen kunnen plaatsen.

Nu hopen wij veel zon te kunnen meemaken en op deze manier dubbel van de zon te kunnen genieten.

Voor foto’s klik hier.

Facebook Nieuws!

Scouting Reeuwijk heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd — :warm bij Scouting Reeuwijk

De welpen & kabouters hebben de ideale afkoel methode gevonden! ❄️

Bekijk op Facebook

Scouting Reeuwijk heeft een evenement toegevoegd.

15km = €5,-
30km = €10,-
60km= €20,-

01/07/2017 Sponsorfietstocht

jul 1, 11:30am

Scouting Reeuwijk

Dit jaar organiseert de Rabobank voor het eerst een sponsorfietstocht die zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli. We hopen op zoveel mogelijk mensen die hieraan mee willen doen om geld in te zamelen voor de clubkas. U kunt zich zaterdag 1 juli vanaf 11.30u tot 12.00u melden bij tennisvereniging Ad Astra in Gouda onder vermelding van startnummer 73. Hier geeft u aan welke route uw voorkeur heeft en krijgt u de verdere instructies waaronder de stempelkaart. Fanatieke fietsers die gaan voor de 60km mogen zich al eerder aanmelden, namelijk tussen 10.00u en 11.00u. Als vereniging krijgen wij afhankelijk van de tocht die de deelnemers uitkiezen een bijdrage voor de clubkas. Voor iedere stempelkaart die voor 16.00u compleet afgestempeld wordt ingeleverd, ontvangt de Scouting het volgende bedrag: 15km = €5,- 30km = €10,- 60km= €20,- Wij hopen dat de Kabouters, Welpen, Gidsen, Verkenners, Sherrows en Stam met hun ouders/broertjes/zusjes/vriendjes/vriendinnetjes op de fiets stappen voor een gezellige dag en een extra bijdrage voor de vereniging!

15km = €5,-
30km = €10,-