Contributie

Scouting is heel goedkoop! Voor alle speltakken bedraagt de contributie € 20,00 per kwartaal (3 maanden). Alle leden betalen ook per kwartaal.

Om fouten te voorkomen, moeten eventuele (adres)wijzigingen zo snel mogelijk verwerkt worden. Wanneer u dit emailadres gebruikt om wijzigingen door te geven, worden direct de juiste mensen geïnformeerd en hopen we de gegevens zo snel mogelijk te verwerken: ledenadministratie@scoutingreeuwijk.nl

Normaal gebeurt het innen van de contributie via een automatisch incasso. U kunt echter ook kiezen voor een acceptgirokaart alleen vragen wij dan een extra bijdrage voor de administratiekosten. Download hiervoor één van de volgende formulieren, print deze uit en vul deze in, onderteken het formulier en stuur deze op.

Jos Dorresteijn
Zijdeweg 32
2811 PC Reeuwijk

Incassoformulier
inschrijfformulier

Kleding

Bij Scouting Reeuwijk zijn wel aangesloten bij de landelijkeorganisatie maar we dragen niet het landelijke uniform. We hebben bijScouting Reeuwijk gekozen voor een Sweater met een logo van ScoutingReeuwijk+ landelijke groene das met oranje bies en dasring. (de beversdragen de blauwe beverdas)

Hierbij zijn er 3 kleuren in omloop:
Rood voor de Bevers, Kabouters en Welpen en de Junior-Gidsen
Lichtblauw voor de Verkenners, Senior-gidsen, Sherrows en Stam
Donkerblauw voor de leden die geen speltak draaien zoals het bestuur.

Voor de zomer is er dan nog de mogelijkheid om te kiezen voor een T-shirt in dezelfde kleur ook met opdruk.

We hebben de rode sweaters en t shirts standaard vanaf maat 128 in voorraad
(dus 128, 140, 152, 164, 176 (is gelijk aan S), M, L, XL)
De blauwe sweaters en t shirt zijn er vanaf maat 152
(dus 152, 164, 176 (is gelijk aan S), M, L, XL) Daarnaast hebben we nog enkele blauwe sweaters maat 140, en maat die niet veel gevraagd is. Daarom doen we deze sweaters voor 14,00 weg. (op is op)
Mochten er maten niet op voorraad zijn, dan proberen wij deze zo snel mogelijk te bestellen.
Dassen en dasringen bestellen we altijd bij de scoutshop. Doordat we deze per grotere aantallen bestellen, betalen we geen verzendkosten. En kunnen we dezelfde prijs aan u doorberekenen

Dan het belangrijkste, de prijzen:

Sweaters € 16,50
T shirts € 6,50
Dassen € 8,75
Dasringen € 2,50

Zowel de Sweaters, T-shirts en de dassen en dasringen zijn te bestellen via de leiding van de speltak of via sweaters@scoutingreeuwijk.nl

In principe ga ik (Nicoline) over de bestellingen etc, maar omdat Henk meestal elke groepsraad aanwezig is, kunnen we op die avonden het makkelijkst de spullen leveren. De hele voorraad ligt ook in de“opkomst” dus dat is daar het snelst te regelen.
Wil je echter nog sneller iets hebben, dan kan je altijd bellen. Dan kunnen we waarschijnlijk wel wat anders regelen.
Als je vóór de komende groepsraad bij mij besteld, dan kan ik alles klaar leggen (en kijken of het op voorraad is), dan krijgt Henk alles kant en klaar mee voor de groepsraad.
En in principe is het gelijk betalen bij leveren (dit om het voor ons overzichtelijk te houden – dus niet vooraf of achteraf)