3 dagen geleden

Scouting Reeuwijk

De senior gidsen proberen toch scouting op een andere manier door te laten gaan. De gidsen hebben zelf allemaal een korte opdracht verzonnen en ze hebben nu een week om deze allemaal uit te voeren en dit te delen via foto's en filmpjes met elkaar. Woensdag wordt de winnaar gekozen! #seniorgidsen #tekenjezelf #gekkehaarstyle #maakdetekeningaf #fotometschoonmaakspullen ... Bekijk meerVerbergen

De senior gidsen proberen toch scouting op een andere manier door te laten gaan. De gidsen hebben zelf allemaal een korte opdracht verzonnen en ze hebben nu een week om deze allemaal uit te voeren en dit te delen via fotos en filmpjes met elkaar. Woensdag wordt de winnaar gekozen! #seniorgidsen #tekenjezelf #gekkehaarstyle #maakdetekeningaf #fotometschoonmaakspullen

2 weken geleden

Scouting Reeuwijk

De draaiavonden van alle speltakken zullen tot 6 april niet doorgaan. Eerder was dit nog 31 maart maar landelijk is dit nu naar 6 april geschoven. We houden een ieder op de hoogte over hoe en wat na de 6e. Voor nu wensen we iedereen gezondheid en sterkte in deze bewogen tijd! ... Bekijk meerVerbergen

2 weken geleden

Scouting Reeuwijk

Vanmiddag heeft Scouting Nederland, naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de overheid rond het Corona-virus, geadviseerd om alle draaiavonden en activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Scouting Reeuwijk volgt dit advies op. We vinden het erg jammer voor alle leden en leiding maar we willen hierin geen (extra) risico's nemen.
Er zijn dus geen opkomsten tot en met 31 maart 2020. Alle leden worden zoveel mogelijk per Whatsapp of anders geïnformeerd.

3 weken geleden

Scouting Reeuwijk

Wij doen mee met de landelijke opschoondag op zaterdag 21 maart! Kijk op www.zwerfafvalchallenge.nl voor meer informatie. Help je ook mee? ... Bekijk meerVerbergen

2 maanden geleden

Pubquiz goed bezocht!
Om alle vrijwilligers van het afgelopen jaar te bedanken was er zondag een pubquiz en aansluitend warm buffet georganiseerd in het clubhuis.
Met bijna 40 trouwe vrijwilligers is er gestreden in de quiz met vragen over Scouting, algemene kennis en specifieke Scouting Reeuwijk vragen. De uitslag was nipt maar de roem én een grote doos Merci ging naar Karel, Jos, Nicolien en Adri.
Daarna stond er een heerlijk warm buffet klaar in de kleine zaal en werd er nog een poos gezellig nagepraat.
Bedankt!

Pubquiz goed bezocht!
Bedankt!Image attachment

Scoutingleider Robin de Jong overleden

Op woensdagmiddag 4 december bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat bij een noodlottig bedrijfsongeval onze scouting lid Robin de Jong is overleden.

Robin is al jaren lid van onze vereniging en heeft in diverse speltakken meegedraaid. De laatste jaren gaf hij met veel plezier en enthousiasme leiding aan de welpen. Daarbij heeft hij veel leden een leuke tijd bezorgd die zij zich nog lang zullen herinneren. Wij zullen de aanwezigheid van Robin gaan missen.

Wij wensen Arie, Willy, Yvonne, Leon & Arjen en andere vrienden en familie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ter herinnering aan Robin zullen de welpen volgende week een blijvende herinnering met elkaar gaan knutselen.

Leiding, leden en bestuur Scouting Reeuwijk

Scoutingleider Robin de Jong overleden

Leiding, leden en bestuur Scouting Reeuwijk

Gecondoleerd

Gecondoleerd wat verschrikkelijk heel veel sterkte voor iedereen

Gecondoleerd veel sterkte voor iedereen

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor iedereen

Vreselijk, gecondoleerd en heel veel sterkte ❤️

Vreselijk en nog zo jong. Gecondoleerd en sterkte 💝

Scouting Reeuwijk

Vanavond was het een groot feest bij de bevers (Dorp en Brug) want er kwamen 4 pieten langs! 🥳 ... Bekijk meerVerbergen

Vanavond was het een groot feest bij de bevers (Dorp en Brug) want er kwamen 4 pieten langs! 🥳Image attachment

Hebben jullie het gelezen? 🥳

Vanaf vandaag 18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

Naast dat de speculaas erg smakelijk is draagt u bij zodat Scouting Reeuwijk weer leuk spelmateriaal kan aanschaffen!

Hebben we uw deur gemist of smaakt het naar meer?

Zaterdag 23 november kunt u tussen 13.00 en 15.00 bij het scoutinggebouw ‘de Driehoek’ (Kennedysingel 23) langsgaan om speculaas te kopen!

De speculaasbrokken zijn verpakt in een pak met 3 stuks en kosten € 2,50 per pak.

Alle mogelijkheden gemist😢

5 maanden geleden

Scouting Reeuwijk

Onze ervaren kabouterleider Patrick gaat komend jaar als Prins Pliek met zijn hofdames Mandy en Laura voorop in de polonaise. Van harte gefeliciteerd!! ... Bekijk meerVerbergen

Reageer op Facebook

Donna vind het geweldig.....

5 maanden geleden

Speculaasactie

Van 18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

Elke speltak loopt een eigen wijk, dus er wordt maar eenmaal aangebeld.
Met deze actie kan scouting Reeuwijk weer spelmateriaal aanschaffen voor de eigen groep.

Mocht u niet thuis zijn of geen bezoek van de leden hebben gehad dan kun u nog op zaterdag 23 november tussen 13.00 en 15.00 bij het scoutinggebouw ‘de Driehoek’ (Kennedysingel 23) langsgaan om aldaar de speculaas te kopen.

Speculaasactie

Van  18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

De  speculaasbrokken zijn verpakt in een pak met 3 stuks en kosten € 2,50 per pak.

Elke speltak loopt een eigen wijk, dus er wordt maar eenmaal aangebeld.

Load more