SPELTAKKEN

WIE ZIJN WIJ?

Scouting Reeuwijk is ontstaan in 1945. Kinderen vanaf 5 jaar tot 20 jaar kunnen terecht in verschillende groepen. Hier brengen ze tijd door met leeftijdsgenoten en beleven ze een gezellige tijd met elkaar. Van kampvuren tot bowlen, wat er op een avond gedaan wordt is erg divers. Bij Scouting Reeuwijk worden er vrienden voor het leven gemaakt. Ga naar de verschillende groepen hierboven en bekijk bij welke groep uw kind kan komen kijken!

ACTUALITEITEN

6 days 17 hours ago

Sinterklaas is wel gewoon geweest bij de kabouters! Alleen mochten de kabouters zelf even niet komen naar hun draaiavond. De leiding heeft daarom bij alle kabouters persoonlijk het kadootje gebracht namens de Sint! Dank u Sinterklaasje!

2 months 1 day ago

Rabo Clubsupport

Waarschijnlijk heb je de reclame wel
gehoord. De Rabobank is weer gestart met de actie Rabo Clubsupport.
Rabobank leden kunnen weer stemmen op hun favoriete club en zo geld verdelen.

Ook Scouting Reeuwijk doet weer mee. Dus:
- Verspreid dit bericht onder onze leden zodat iedereen er vanaf weet!
- En ga naar de app en stem op Scouting Reeuwijk!
Hoe meer stemmen des te beter voor onze Club.

Alvast bedankt

www.rabobank.nl/leden/clubsupport

2 months 1 week ago

Omdat we sinds corona al zo veel feestjes hebben gemist, hebben de kabouters afgelopen dinsdag inhaalkaboutercarnaval gevierd. Het was een geslaagde avond!🎈

2 months 2 weeks ago

Dit weekend staat gezinskamp weer voor de deur! Na een jaartje overslaan kan het gelukkig weer doorgaan. Hier wat oude plaatjes van voorgaande jaren. Spotten jullie hier nog bekende?

Scouting Reeuwijk is in Luxembourg.

4 months 1 week ago

De stam heeft het naar hun zin in Luxemburg!
#luxemburg #stam #stamkamp #zomervakantie