SPELTAKKEN

WIE ZIJN WIJ?

Scouting Reeuwijk is ontstaan in 1945. Kinderen vanaf 5 jaar tot 20 jaar kunnen terecht in verschillende groepen. Hier brengen ze tijd door met leeftijdsgenoten en beleven ze een gezellige tijd met elkaar. Van kampvuren tot bowlen, wat er op een avond gedaan wordt is erg divers. Bij Scouting Reeuwijk worden er vrienden voor het leven gemaakt. Ga naar de verschillende groepen hierboven en bekijk bij welke groep uw kind kan komen kijken!

ACTUALITEITEN

1 week 1 day ago

Dit weekend staat gezinskamp weer voor de deur! Na een jaartje overslaan kan het gelukkig weer doorgaan. Hier wat oude plaatjes van voorgaande jaren. Spotten jullie hier nog bekende?

Scouting Reeuwijk is in Luxembourg.

1 month 3 weeks ago

De stam heeft het naar hun zin in Luxemburg!
#luxemburg #stam #stamkamp #zomervakantie

2 months 4 days ago

De kabouters hebben het erg naar hun zin in Boxtel. En zijn nu bezig met het voorbereiden van de bonte avond voor vanavond 🥳

2 months 5 days ago

Een mooie sfeerimpressie van het kampterrein van de kamperende groepen.

2 months 5 days ago

Gisteren was het bij de senior en junior verkenners na een dagje hiken weer tijd voor ontspanning, het is hier lekker zonnig en we vermaken ons goed☀️