4 dagen geleden

Scouting Reeuwijk

Afgelopen weekend hebben Bevers-dorp hun kamp gehad.
Helaas door corona zonder slapen, maar wel met een superleuk programma.
Na de herfstvakantie vliegen 9 bevers over naar de Kabouters en Welpen.
... Bekijk meerVerbergen

Afgelopen weekend hebben Bevers-dorp hun kamp gehad.
Helaas door corona zonder slapen, maar wel met een superleuk programma.
Na de herfstvakantie vliegen 9 bevers over naar de Kabouters en Welpen.Image attachment

1 week geleden

Scouting Reeuwijk

Laatste avond Verkenners vòòr het overvliegen: Frikandellenrace, met als winnaar Jochem Vergeer die wel 40 halve frikandellen at 😋 ... Bekijk meerVerbergen

Laatste avond Verkenners vòòr het overvliegen: Frikandellenrace, met als winnaar Jochem Vergeer die wel 40 halve frikandellen at 😋Image attachment

Reageer op Facebook

Dan ben je wel toe aan overvliegen...🤣

2 weken geleden

Scouting Reeuwijk

De bevers maakten vrijdag allemaal een hartverwarmende kleurplaat voor de ouderen in de Reehorst! De mensen waren er heel blij mee in deze tijd! ❤ ... Bekijk meerVerbergen

Scouting Reeuwijk

Wát was dit gezellig! Helaas dit weekend geen gezinskamp, geen kampvuur en geen dropping maar wel een fotootje van vorig jaar om de sfeer vast te houden! Stay safe 🤞 ... Bekijk meerVerbergen

Reageer op Facebook

Heel erg jammer. Had graag morgen met heel veel visite mijn verjaardag gevierd. En natuurlijk een gezellig weekend gehad. Nu maar genieten van het zonnetje in onze achtertuin.

Het is inderdaad vreemd om niet met elkaar te zijn, maar we staan er zeker achter om het niet met elkaar op te zoeken.

Één voordeel, we staan vast ingeschreven voor volgend haar.😉

Heel jammer, we gaan het missen dit weekend

Heel jammer maar ook heel verstandig.....we maken het gewoon thuis extra gezellig😄

Bericht betreft Oud Papier

Er zijn wat wijzigingen in het ophalen van het oud papier. Wij hebben als Scouting altijd zoveel mogelijk al het papier meegenomen dat langs de weg stond. We dachten daarbij altijd aan de duurzaamheid maar we kunnen niet ontkennen ook aan de kilo’s.

Helaas is papier en zeker karton in deze tijd minder waard. Het kost de gemeente dan ook geld om het papier af te voeren. De gemeente is er dan ook bij gebaat om alleen daar papier op te halen waar er afspraken zijn gemaakt. En dat is het papier dat in de blauwe container zit. Al het overige moet de chauffeur (en dus ook wij als helpers) laten staan.

Wij vinden het vervelend dat er dus papier blijft staan langs de route. Maar dat is dus niet de keus van de Scouting (en andere verenigingen die papier op halen) maar het huidige beleid van de gemeente.

De gemeente heeft wel zoveel mogelijk bedrijven geïnformeerd maar het kan zijn dat er toch ook op andere plaatsen papier blijft staan wat niet in de blauwe container past.

Bericht betreft Oud Papier

Desiree Niesing

Glenn van Veen

Mooi geschreven👌 De gemeente heeft dus wel de bedrijven geïnformeerd, maar niet de verenigingen!

Scouting Reeuwijk

De Junior Verkenners konden dit jaar niet pionieren op kamp dus hebben dit afgelopen maandag ingehaald door het maken van een draaimolen tijdens de draaiavond 🎠🏕 ... Bekijk meerVerbergen

Scouting Reeuwijk

De Welpen zochten vanavond de verkoeling op, tijdens deze zomerse Prinsjesdag! 🌞 🏊‍♂️ ... Bekijk meerVerbergen

2 maanden geleden

Scouting Reeuwijk

Afgelopen vrijdag hebben we met de bestuursvergadering "afscheid" genomen van deze 2 kanjers.
De tegel is onthuld voor Joop Droog en de beide mannen hebben een fotoboek gekregen.
Tjjdens de rondvraag is gebleken dat Joop en Rene op de achtergrond gewoon door zullen gaan.
Dat is toch geweldig nieuws!
... Bekijk meerVerbergen

Afgelopen vrijdag hebben we met de bestuursvergadering afscheid genomen van deze 2 kanjers.
Tjjdens de rondvraag is gebleken dat Joop en Rene op de achtergrond  gewoon door zullen gaan.
Dat is toch geweldig nieuws!
Load more