6 dagen geleden

Scouting Reeuwijk

Vanavond was het een groot feest bij de bevers (Dorp en Brug) want er kwamen 4 pieten langs! 🥳 ... Bekijk meerVerbergen

Vanavond was het een groot feest bij de bevers (Dorp en Brug) want er kwamen 4 pieten langs! 🥳Image attachment

2 weken geleden

Hebben jullie het gelezen? 🥳

Vanaf vandaag 18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

Naast dat de speculaas erg smakelijk is draagt u bij zodat Scouting Reeuwijk weer leuk spelmateriaal kan aanschaffen!

Hebben we uw deur gemist of smaakt het naar meer?

Zaterdag 23 november kunt u tussen 13.00 en 15.00 bij het scoutinggebouw ‘de Driehoek’ (Kennedysingel 23) langsgaan om speculaas te kopen!

De speculaasbrokken zijn verpakt in een pak met 3 stuks en kosten € 2,50 per pak.

Alle mogelijkheden gemist😢

4 weken geleden

Scouting Reeuwijk

Onze ervaren kabouterleider Patrick gaat komend jaar als Prins Pliek met zijn hofdames Mandy en Laura voorop in de polonaise. Van harte gefeliciteerd!! ... Bekijk meerVerbergen

Reageer op Facebook

Donna vind het geweldig.....

4 weken geleden

Speculaasactie

Van 18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

Elke speltak loopt een eigen wijk, dus er wordt maar eenmaal aangebeld.
Met deze actie kan scouting Reeuwijk weer spelmateriaal aanschaffen voor de eigen groep.

Mocht u niet thuis zijn of geen bezoek van de leden hebben gehad dan kun u nog op zaterdag 23 november tussen 13.00 en 15.00 bij het scoutinggebouw ‘de Driehoek’ (Kennedysingel 23) langsgaan om aldaar de speculaas te kopen.

Speculaasactie

Van  18 t/m 22 november komen de leden van scouting Reeuwijk langs de deuren voor de verkoop van speculaas. U kunt ze verwachten tussen 18.30 en 21.00 uur.

De  speculaasbrokken zijn verpakt in een pak met 3 stuks en kosten € 2,50 per pak.

Elke speltak loopt een eigen wijk, dus er wordt maar eenmaal aangebeld.

1 maand geleden

Tijdlijnfoto's ... Bekijk meerVerbergen

2 maanden geleden

Tijdlijnfoto's ... Bekijk meerVerbergen

Vincent Vrijenhoef

3 maanden geleden

Scouting Reeuwijk

|kampherinnering| ECHTE POST IS LEUKER!
& ook als het verlaat is!! 😂 ❤️
#ophalenopjeeigendraaiavond.

Wow, wat veel nog

Kids waren helemaal blij met de verlate post 😁👍

4 maanden geleden

| KAMP | 🍦⛺️☀️
De kabouters herkende heeeeeeeeel duidelijk het geluid van deze ijscoman in de Belgische bossen!! #verkoeling #nognooitzosnelineenrijgestaan

| KAMP | 🍦⛺️☀️

Hahahaha geweldig

Donna heeft het er nog steeds over!

Verkenners, tot volgend jaar. Ik heb er zin in! Er komt een nieuwe grasmat, want de twee hete zomers hebben de oude verwoest.

5 maanden geleden

🧽✨ Zien we u ook? ✨🧽 ... Bekijk meerVerbergen