Meteen naar de inhoud

Junior-Verkenners weer terug van Winterkamp!

In het weekend van 8,9 & 10 zijn de Junior-Verkenners op Winter/Lente kamp geweest. Vrijdagmiddag werden om 18:00 uur de spullen ingeladen om vervolgens te vertrekken richting Bergen op Zoom. Hier verbleven we dit weekend in het clubgebouw van de Zoomgroep. Hier aangekomen werden de spullen snel uitgeladen, de bedden klaargelegd en hout gesprokkeld voor het kampvuur. Voordat het kampvuur aanging werd eerst nog even het smokkelspel gedaan. Als ware smokkelaars moesten de verkenners munten zien te smokkelen van de ene post naar de andere. Dit alles werd moeilijk gemaakt door een donker bos en natuurlijk de dodende straal die je af kon tikken! Teruggekomen van dit spel brandde het kampvuur snel en werd er nog wat gegeten en gedronken.

Op Zaterdag stonden verschillen de spellen op het programma zoals, voetbal, honkbal en rugby. Het gebied leende zich hier goed voor en het weer zat ook goed mee waardoor iedereen weer met een gezond kleurtje terugkeerde voor het avondeten. ‘s Avonds werd het grote dierengeluidenspel gedaan. De hele dierentuin was aanwezig waaronder de roepieroepievogel, withandgibbon, paard, kip, uil en nog vele andere dieren. 

Zondag was het helaas alweer de laatste dag van het winter/lentekamp. Na lekker uitgeslapen te hebben werd het zevendorpenspel gedaan. Hierbij werd gehandeld in allerlei artikelen zoals rijst, bier, pizza en brood. Wie de beste handelaar was had uiteindelijk het meeste geld en dus gewonnen. Na een voorspoedige terugreis kwam iedereen weer moe maar voldaan terug van een superweekend met veel lol, gezelligheid en prachtig weer.

Groeten, De Junior-Verkenners!

P1050303_Medium_1_640x480

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *